SeniorwebNOP verhuist in december naar de school De Planthof Fjord 44, Emmeloord waar wij op 5 januari vanaf 11.00 uur onze officiële opening met een open inloopdag zullen vieren.

De planthofOp woensdagochtend 12 december en donderdagavond 13 december zullen de inloopochtend en -avond van SeniorwebNOP voor de laatste keer in de school Expansie Skagerrak 7 Emmeloord gegeven worden.

Vanaf woensdagochtend 9 januari en donderdagavond 10 januari zullen de inloopdagen weer worden hervat en dan dus in het nieuwe lokaal van De Planthof!

SeniorwebNOP is een zelfstandige stichting die als doel heeft zoveel mogelijk Senioren( 50+) wegwijs te maken in het gebruik van computer, tablets en de smartphone. Het is een niet- commerciële stichting met enkel vrijwilligers.

De steeds verdergaande ontwikkelingen op het gebied en het gebruik van computer,tablet en smartphone leiden vaak tot vragen en problemen waar onze vrijwilligers u graag mee willen helpen.

Vaak horen onze vrijwilligers dat juist dat soort kleine hindernissen grote problemen geven. Daarvoor zijn er bij SeniorwebNOP verschillende mogelijkheden.

Natuurlijk als eerste onze inloopochtend en- avond (woensdag 10-12uur, donderdag 20-22uur) waar u geheel vrijblijvend zonder afspraak terecht kunt voor al uw vragen.

Wanneer voor de oplossing van een probleem langere tijd nodig is, kan er gebruik worden gemaakt van een vervolgafspraak om in alle rust 1 op 1 verder te gaan. Dat kan bijvoorbeeld ook vanwege privacy gaan over e-mail, het online regelen van (zorg)verzekeringen, bankzaken of het aanvragen van een DigiD.

Daarnaast kunnen de cursussen die SeniorwebNOP biedt u verder inwijden in de digitale mogelijkheden.

Naast de hulp die SeniorwebNOP geeft ,zijn mensen die zich als vrijwilliger willen inzetten ten dienste van de medesenioren van harte welkom Het is prachtig werk.

We informeren u graag, Meldt u aan!!!

Wij nodigen u uit tijdens onze OPENING(opendag) OP 5 JANUARI .vanaf 11.00 uur. U kunt kennismaken met de mooie mogelijkheden die SeniorwebNOP u ook in het jaar 2019 kan bieden.

  • DSC02090.JPG
  • DSC02091.JPG
  • DSC02112.JPG
  • Verhuizing

    SeniorwebNOP verhuist in december naar de school De Planthof Fjord 44, Emmeloord waar wij op 5 januari vanaf 11.00 uur onze officiële opening met een open inloopdag zullen vieren.

    Lees meer...
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren.
Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok